Com Som / Objectius

SOLEME es defineix com una constructora i instal.ladora, tant d'obra civil com de rehabilitació, reforma i decoració, moderna i compromesa, implantada en tot el territori català però de contrastada experiència en altres zones de la Península i amb encàrrecs a d'altres països europeus.

Avui dia SOLEME desemvolupa una estratègia corporativa de multiservei, multitecnicitat i multiclient que es basa en els principis següents:
• Una cultura empresarial dedicada a la qualitat i la satisfacció de les necessitats dels nostres clients.
• Una llarga experiència adquirida amb els nostres clients gràcies a una relació a llarg termini i a través del coneixement mutu.
• Un compromís ferm amb el desenvolupament sostenible i un servei a la societat de manera eficient i èticament responsable, creant valor per a proveïdors, clients i empleats.

Per a tot això, l'empresa disposa de l'aval que li dóna la seva trajectòria en el mercat, gràcies al prestigi de l'equip humà i tècnic i als sistemes de gestió i control innovadors. D'altra banda, cal ressaltar l'enorme potencial de l'equip directiu actual, de llarg recorregut en el sector, i l'existència de polítiques molt compromeses i enfocades a les necessitats del client.

A tal efecte, perseguim l’estricte compliment dels requisits del client i els legals i reglamentaris aplicables, integrem l’activitat preventiva i ambiental en totes les actuacions i a tots els nivells de l’organització i altres requisits que la organització subscriure. El nostre dia a dia és, en aquesta direcció, millorar l’eficàcia i eficiència dels processos, en els aspectes de qualitat, en els de seguretat i salut laboral, i en els ambientals.

Associacions i Gremis

Contacta

Telf: 932 107 145 - 607 780 190
Fax: 932 137 294
E-mail: soleme@soleme.es
Of.: C/ Pere IV, nº 156, baixos
Magatzem: C/ Pere IV, nº 148
08005 BARCELONA

També ens pots seguir en: